Cradel Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Wrzucam z forum wota bo jak wyczytałem nie zawsze tam odpowiesz Witam, potrzebuje małej pomoc gdyż chciałem sobie wgrać żaróweczki i coś poszło nie tak i wszystko się zmieniło. Większość zrobiłem tak jak miałem ale z jednym sobie poradzić nie mogę. Tak mialem przed "akualizowaniem" A teraz mam takie Powie mi ktoś jak ustawić by znów mieć tak jak na 1 zdjęciu? Będę bardzo wdzięczny. PS. Jeżeli nie ten dział to sorki ;)
Administrator Aslain Posted August 20, 2014 Administrator Posted August 20, 2014 Odpisalem Ci, ale spoko, wlasnie to dodaje do instalatora, mozesz wiec recznie dac to: "large": { "nickFormatLeft": "<font face='Lucida Console' size='12' color='{{c:wn8|#666666}}' alpha='{{alive?#FF|#80}}'>{{wn8%4d|----}}</font> {{nick}}", "nickFormatRight": "{{nick}} <font face='Lucida Console' size='12' color='{{c:wn8|#666666}}' alpha='{{alive?#FF|#80}}'>{{wn8%4d|----}}</font>", "vehicleFormatLeft": "{{vehicle}}", "vehicleFormatRight": "{{vehicle}}", "width": 120 },
Recommended Posts