Robsik Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Witam, na początku się ładnie przywitam bo to mój pierwszy tutaj post, a teraz do rzeczy :), korzystałem cały czas z pliku konfiguracyjnego generowanego podczas instalacji i z instalera "LOADINF for Aslains Installer", obecnie plik w momencie instalacji modów nie generuje się automatycznie. Zauważyłem również że po zmianie nazwy z Aslains_XVM_Mod_Installer_xxxxxxx na Aslains_WoT_Modpack_Installer_xxxxxx, plik instalacyjny nie ładuję się automatycznie do LOADINF. Pytanko, czy nie zmieniła się nazwa lub lokalizacja pliku z ustawieniami modpacka? Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam Robert 1 Quote
Administrator Aslain Posted June 3, 2015 Administrator Posted June 3, 2015 Juz wiem co to, wczoraj wlaczylem tryb debugowania modpacka jak naprawialem bugi WG i zapomnialem wlaczyc z powrotem zapisywanie inf. Dzisiaj naprawie, sorry. Quote
Robsik Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Spoko, dzięki za szybką reakcję :), pozdrawiam. Quote
Recommended Posts