niszczyciel76 Posted May 27 Posted May 27 Witam. Problem polega na tym że kiedy chcę doinstalować jakikolwiek mod dźwiękowy odnoszący się do odgłosów wystrzałów np war mod to gra na etapie ładowania wywala błąd brak odpowiedzi world of tanks. Czym to może być spowodowane? Quote
Administrator Aslain Posted May 28 Administrator Posted May 28 Nie wiem co to i dlaczego. Możesz pokazać na screenshocie i załączyć logi (podpis mojego posta z info o nich) ? Niektóre mody dzwiękowe np. War Mod musza restartować klienta po pierwszej instalacji, może coś ci sie wywala na tym etapie. Quote
niszczyciel76 Posted May 28 Author Posted May 28 Przeinstalowałem grę i wszystko śmiga, jedynym mankamentem jest to że gdy włączony jest ten war mod to nie słyszę odnoszonych obrażeń. Wszystko się zlewa. Quote
niszczyciel76 Posted May 29 Author Posted May 29 A co może być przyczyną, że xvm wczytuje tylko moje statystyki ? nie mam włączonej opcji anonima w wocie oraz na stronie xvm wszystko jest git Quote
Administrator Aslain Posted June 1 Administrator Posted June 1 On 5/29/2024 at 11:26 AM, niszczyciel76 said: A co może być przyczyną, że xvm wczytuje tylko moje statystyki ? nie mam włączonej opcji anonima w wocie oraz na stronie xvm wszystko jest git Jesli nie kombinowales z anonimizerem nicka to moze token się zaciął. Zresetuj token w swoim profilu na stronie xvmmod. Jak nie pomoże to załącz logi. Quote
Recommended Posts