Jump to content

Problem z instalacją moda

Recommended Posts

Posted

Witam. Problem polega na tym że kiedy chcę doinstalować jakikolwiek mod dźwiękowy odnoszący się do odgłosów wystrzałów np war mod to gra na etapie ładowania wywala błąd brak odpowiedzi world of tanks. Czym to może być spowodowane? 

• Administrator
Posted

Nie wiem co to i dlaczego. Możesz pokazać na screenshocie i załączyć logi (podpis mojego posta z info o nich) ? Niektóre mody dzwiękowe np. War Mod musza restartować klienta po pierwszej instalacji, może coś ci sie wywala na tym etapie.

Posted

Przeinstalowałem grę i wszystko śmiga, jedynym mankamentem jest to że gdy włączony jest ten war mod to nie słyszę odnoszonych obrażeń. Wszystko się zlewa.

Posted

A co może być przyczyną, że xvm wczytuje tylko moje statystyki ? nie mam włączonej opcji anonima w wocie oraz na stronie xvm wszystko jest git 

• Administrator
Posted
On 5/29/2024 at 11:26 AM, niszczyciel76 said:

A co może być przyczyną, że xvm wczytuje tylko moje statystyki ? nie mam włączonej opcji anonima w wocie oraz na stronie xvm wszystko jest git 

Jesli nie kombinowales z anonimizerem nicka to moze token się zaciął. Zresetuj token w swoim profilu na stronie xvmmod. Jak nie pomoże to załącz logi.