blacky_87 Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Witam, mam problem z auto aimem + mianowicie zachowuje się on jak zwykły auto aim a nie jak w poprzednich wersjach gdzie można było nastawić aima bez podświetlania konturu maszyny przeciwnika, np. zza osłoną. Edit: Czy mogę łączyć AutoAim Indication+ razem z "włącz możliwość zaznaczania zasłoniętych celów dla standardowego AutoAim" czy raczej lepiej nie mieć włączonych obydwóch tych modów? Quote
blacky_87 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Błąd z mojej strony, działa wszystko jak należy z wyjątkiem trybu dominacja ale to chyba dlatego, że w tym trybie nie wszystkie mody działają poprawnie. Quote
Administrator Aslain Posted June 4, 2015 Administrator Posted June 4, 2015 Mozliwe bo to nowy tryb, mogli modderzy cos przeoczyc, albo nie miec czasu na dodanie. Quote
Pawik74 Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Coś jest na rzeczy ... Mi też AutoAim+ nie działa. Starałem się przeinstalować moda 4_4_28_1, ale nic nie dało Quote
Administrator Aslain Posted June 25, 2015 Administrator Posted June 25, 2015 Bez logow nie sprawdze u siebie, za duzo kombinacji modow. Bez informacji w jakich trybach gry tym bardziej ze pisano juz wczesniej ze w dominacji sa problemy. Quote
Administrator Aslain Posted June 28, 2015 Administrator Posted June 28, 2015 Czyli jest poprawa? Quote
rossoner22 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Działa jeżeli instaluje się bez autoaim extended by spotter, jak zainstaluje się oba to autoaim wogole nie działa nawet standardowy. Quote
Recommended Posts