Jump to content

GTO's penetration marker, kolorowe ślady trafień i odgłos przeładowania działa by Aslain.

Recommended Posts

Posted

Witam,

wszystko co w temacie nie działa jak należy.

Penetration marker niby działa ale często się zawiesza na ekranie i nawet w garażu go widać a to wkurza jak się zawiesi i ten znacznik wprowadza w błąd bo nie zgrywa się z aim pointem.

Kolorowe ślady trafień, mam ustawione v1 by Refaol, nie działa mi to, grafike mam ustowioną na minimal jakby ktoś pytał. 

No i tego dźwięku przeładowania UP też nie słyszę, dźwięki załogi mam czterej pancernych a autor tylko wspominał że nie działa z duke coś tam i coś tam jeszcze.

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

• Administrator
Posted

Dzwieki UP dzialaja u mnie na tym zestawieniu, jedynie nie bylo trafien. Jesli chodzi o GTO hitmarker to w paczce jest najnowszy, jak gralem to nie zacinal sie wiec tu nie pomoge. Co do sladow trafien bedzie naprawione w nowej paczce dzisiaj.

Posted

Czyli rozumiem, że dźwięk UP nie działa jeśli mam dźwięki od Gnoma?

Z tymi markerem trafienia to wygląda to tak:

Stz7cDd.jpg

tu już widać nawet podwójne zacięcie :D

• Administrator
Posted

Jedyne co mi nie dzialalo z modow co instalujesz to wlasnie slady trafien, ktore naprawilem. Slady te psuje mod KT hitsounds. Reszta u mnie dziala ok, dzwieki trafien tez. Cos na tym komputerze robi to co robi, ale mody sa ok przynajmniej jak je u siebie odpalalem, moze jakis blad w GTO marker, trzeba by spytac Aim_drol.