Kraszan Posted July 10 Posted July 10 Witam, wydaje mi się że Aslain nie pobiera wszystkich zaznaczonych modów. Po pobraniu paczki i wejsciu do wota praktycznie żaden z wybranych modów nie działa, co mogę zrobić w takiej sytuacji, próbowałem odinstalowywać grę na nowo i ponowną instalację, paczka wybrana jest w odpowiednim folderze z grą. Mój znajomy posiada takie same mody które ja mam zaznaczone i działają mu poprawnie, sprawdzaliśmy razem pliki modow i ma on ich zdecydowanie więcej, żadnego anticheata na komputerze nie posiadam który mógłby blokować ich pobranie, próbowałem również otwierać instalator jako administrator to również nie pomogło. Byłbym bardzo wdzięczny o pomoc Spoiler Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 11 Administrator Posted July 11 Nie musisz zalaczac screenshotow wyborow w modpacków, do tego mam logi które załączyłeś. Problem który doświadczasz spowodowany ustawieniami lub programami które używasz na komputerze. Albo Antywir blokuje mody, albo nie instalowałeś i nie grałeś jako admin i nie masz uprawnien do plików modów. W logach widzę masę błędów braku dostępu do plików modów efekty tego są różne, w tym wrażenie że jakieś mody nie działąją, lub są inne. 1 Quote
Recommended Posts