h5k Posted July 13 Posted July 13 Cześć, Czy mógłbyś popatrzeć na moje logi dlaczego często wyrzuca mnie z gry? raz dzieje się to podczas gry, gram powiedzmy 5 min i nagle nie mogę nic zrobić, tak jakbym nie miał internetu, internet w tej chwili jest, drugi objaw to po zakończonej bitwie, wychodzenie do garażu, kręci się w kółko i żaden czas oczekiwania nie pomaga aby wrócić do garażu. Z góry dziękuję za pomoc. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 13 Administrator Posted July 13 Nic tam nie znalazłem w logach. Może sprawdz integralność plików gry poprzez launchera. Przeinstaluj modpack jako admin, i graj na adminie. Quote
BGT Posted July 14 Posted July 14 W dniu 13.07.2024 o 17:54, h5k napisał(a): Cześć, Czy mógłbyś popatrzeć na moje logi dlaczego często wyrzuca mnie z gry? raz dzieje się to podczas gry, gram powiedzmy 5 min i nagle nie mogę nic zrobić, tak jakbym nie miał internetu, internet w tej chwili jest, drugi objaw to po zakończonej bitwie, wychodzenie do garażu, kręci się w kółko i żaden czas oczekiwania nie pomaga aby wrócić do garażu. Z góry dziękuję za pomoc. Aslains_WoT_Logs.zip 298.98 kB · 1 pobranie Załącz logi z FRST : https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/ prosimy o załączenie (Addition.txt oraz FRST.txt) Quote
Recommended Posts