wieslaw_ Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Czy jest szansa na jakikolwiek Battle Interface ze zbindowanymi pod Ctrl załogantami i uszkodzonymi modułami? Wiem, że coś już wykombinował GambitER. Quote
Administrator Aslain Posted June 8, 2015 Administrator Posted June 8, 2015 Nic mi nie wiadomo na razie, w temacie gambitera na ru wciaz widnieje wersja 0.1.2, po za tym to DamageLog wiec jakos nie wiem czy cos takiego zobaczymy, Gambiter nie moduje juz panelu zniszczen. Quote
wieslaw_ Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Tu coś jest ale jak go wgrałem to zdarzało mi się nie zalogować do bitwy dlatego wywaliłem. Natomiast nie mam pojęcia w czym tkwi problem żaden ze mnie programista :) http://wotsite.net/paneli-povrezhdenij/3109-panel-povrezhdenij-damage-panel-dlya-071.html Quote
wieslaw_ Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 To co wrzuciłeś w wersji 4.4.13 działa świetnie, dzięki :) Quote
Administrator Aslain Posted June 9, 2015 Administrator Posted June 9, 2015 Dzisiaj kolejna tego aktualizacja, tym razem moduly wyswietlaja sie tylko jak sa uszkodzone, po za malym wyjatkiem, ktory musi byc na razie wyswietlany, zobaczycie :) Quote
Recommended Posts