Pawik74 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Nie wiem czy jest realne, ale czy odgłosy załogi można by wybierać z samego WOT-a ??? ( przy instalacji wybierało by sie np. wszystkie opcje lub wybrane, a z poziomu WOTa wybierało by sie odpowiedni wpis) Quote
Administrator Aslain Posted June 11, 2015 Administrator Posted June 11, 2015 Nie sadze, bo WoT raz wgrane dzwieki bufferuje i nie pozwala na ich przeladowanie na wlaczonym kliencie. Moze ktos musialby napisac jakis skrypt co by je przeladowywal, nie spotkalem sie z czyms takim. Quote
Pawik74 Posted June 12, 2015 Author Posted June 12, 2015 Przecież mogłobyć, skoro Ustawienia=>Dźwięk =>"Komunikaty głosowe w bitwie" są 3 opcje do wyboru: - standardowy (które podmieniasz i które na codzień używamy..) - narodowe (są uszkodzone albo plików brak) - US & UK English (są uszkodzone albo plików brak) Skoro możesz podmieniać pliki ze standardowego to można albo dopisać dodane opcje głosowe załogi przy Twoim instalatorze albo wykorzystaćjuż istniejące skoro i tak są uszkodzone... Nie wiem głośmo myślę: - jeśli jestem w błędzie popraw mnie albo podziel się wiedzą i ułatw mi, gdzie mam szukać standardowych i postaram do tego dojść osobiście , skoro i tak jestem w domu przez najbliższe dni.. pozdrawiam i dziękuję za dotychczasową Twoją pracę oraz Twój wkład i czas by Nam się lepiej grało Pawik74 PS.1. Komunikaty głosowe szybko się nudzą zwłaszcza jeden polski mnie denerwuje , stąd moje rozważania i chęć rozwiązania tej błahostki,,, A fajnie by było miećte możliwości wybrania komunikatów głosowych w grze , co nie... PS.2. W innych modach tego nie widziałem , ale fajnie by było zrobić to jako pierwsi.. Bądź co bądź matematyków i informatyków w binarkach w Polsce mamych niezłych Quote
woj2012 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Jeśli nudzą Cię standardowe dźwięki załogi, polecam MLG mod. Trochę bekowy, ale ciekawy :) Quote
Recommended Posts