pgcolin Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 jak w temacie wczoraj ściągnąłem wersję o nr...16.. było to samo co dzisiaj na nowo ściągnąłem grę /masakra/ disiaj wersja nr. 3.8.18...92v1 /ściągnąłem parę minut temu/ i to samo? proszę Cię pomóż mi z tym problemem zawsze wszystko od ciebie mi działało a teraz kicha gram na laptopie rozdzielczość to 1366 ale to chyba nie ma większego znaczenia. Obrazków z gry nie zamieszczam bo jak napisałem pierwszy ekran się pojawia naciskam odtwarzaj i tyle pojawia się pulpit i zero grania od wczoraj :( _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Link to comment
Crash Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 mam to samo, po usunięciu modów działa Link to comment
pgcolin Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 usunięcie modów nic nie dało Link to comment
Administrator Aslain Posted August 23, 2014 Administrator Share Posted August 23, 2014 jak w temacie wczoraj ściągnąłem wersję o nr...16.. było to samo co dzisiaj na nowo ściągnąłem grę /masakra/ disiaj wersja nr. 3.8.18...92v1 /ściągnąłem parę minut temu/ i to samo? proszę Cię pomóż mi z tym problemem zawsze wszystko od ciebie mi działało a teraz kicha gram na laptopie rozdzielczość to 1366 ale to chyba nie ma większego znaczenia. Obrazków z gry nie zamieszczam bo jak napisałem pierwszy ekran się pojawia naciskam odtwarzaj i tyle pojawia się pulpit i zero grania od wczoraj :( Nie udalo mi sie odtworzyc problemu u mnie, ale z opisu brzmi jak problem z modsettingsapi. Sciagnij ten zip http://www.mediafire.com/download/vpa93ct9h0pbd40/fix_res_scripts_EU.zip i wypakuj prosto do katalogu z grą, nadpisując pliki. Sciagnij tez dzisiaj nowszy instalator, bedzie niedlugo. Link to comment
Recommended Posts