ocb Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Witam dzisiaj po instalacji najnowszego modpacka w bitwam mam taki widok, chodzi głównie o umiejscowienie celownika oraz o jego zachowanie w trakcie bitwy, tzn jest strasznie rozjechany, tak jakby czołg cały czas minimalnie się poruszał po czym wyrzuca mnie do pulpitu i pojawia się komunikat win7 że aplikacja przestała działać. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
ocb Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Ok po reinstalce jest to samo więc to nie wina u mnie. U góry dorzuciłem logi, przepraszam że dopiero teraz :( Efekt wielkiego celownika w trakcie ładowania bitwy zawdzięczam włączonemu celownikowi serwerowemu (w wocie nie z modpacka), bez niego problem znika. Pozostaje jedynie wyrzucanie do pulpitu w trakcie ładowania bitwy i w garażu, przypominam że jest to świeża instalka gry. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2015 Administrator Posted June 14, 2015 Sprawdzam. Dzieki. Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2015 Administrator Posted June 14, 2015 Brakuje loga .inf, dla mnie bardzo waznego. Quote
ocb Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Sorry ale nie mogę go namierzyć, mógłbyś podać dokładniejszy namiar na niego? Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2015 Administrator Posted June 14, 2015 World_of_Tanks EU\_Aslains_Installer_Options.inf Quote
ocb Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 ok znalazłem tylko to w C:\Games\World_of_Tanks _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2015 Administrator Posted June 14, 2015 Czy instalator normalnie zakonczyl dzialanie, nie zawiesil sie? Quote
ocb Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 wszystko przebiegło jak zawsze, w sensie normalnie bez niczego szczególnego. Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2015 Administrator Posted June 14, 2015 Zajelo mi to 15min przeklikanie modow co wybrales, i odpalilem bitwe, wszystko mam ok na ekranie. Quote
ocb Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 tak wiem przyczyną dziwnego celownika było włączenie celownika serwerowego ale nadal nie wiem co było i czasem jest przyczyną wywalania do pulpitu, możliwe że to coś tylko u mnie, skoro inni nie zgłaszali problemów. Dziękuję za pomoc i oczywiście za modpacka :) Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2015 Administrator Posted June 14, 2015 Dziwne ze nie zapisuje Ci logow .inf, i ze w zipie ich tez nie ma. Powodzenia :) Quote
Recommended Posts