N4ZzguLL Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 po zainstalowaniu najnowszej paczki wychodzi mi przy logowaniu wymagana aktualizacja i jest odśwież lub odłóż biore to 1 i w kolo to samo nie moge wejsc do gry pomorze ktos prosze
Administrator Aslain Posted June 17, 2015 Administrator Posted June 17, 2015 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/224192-problemy-z-zalogowaniem-zaktualizuj-klienta-gry/ Tu w linku powyzej znalazlem podobny problem, po za tym nie zalaczyles logow wiec nic wiecej nie pomoge.\ Tak w ogole to pierwszy raz na oczy widze taki problem, moze pytaj support WG lepiej, po uprzednim usunieciu modow z res_mods/0.9.8.1
N4ZzguLL Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 wcześniej się jeszcze bawiłem wyborem regionu gry uruchomiłem WoTRegionEditor jeszcze raz coś tam poklikałem i działa
Administrator Aslain Posted June 17, 2015 Administrator Posted June 17, 2015 A no widzisz, ten programik do zmiany regionow robi kopie bezpieczenstwa wiec w razie co (o ile je zrobiles w nim) to da sie przywrocic :) Jedynie ze jest po angielsku wiec trzeba troche znac jezyk, chociaz to w sumie podstawy tam.
Recommended Posts