_Bismak_ Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 siemka, korzystam z celownika podstawowego aczkolwiek w kolorze białym, niestety po patchu, samo kółko celowania lufy świeci się na zielono a nie na biało jak było to poprzednio, muszę czekać na update autora czy raczej to wina po stronie instalatora? na screenie który wysłałem, kółko jest białe, niestety w grze jest zielony Quote
Administrator Solution Aslain Posted September 19, 2024 Administrator Solution Posted September 19, 2024 Niestety tak bedzie na razie, az kółka zostaną naprawione przez autora tego moda. Pisałem o tym w dzienniku zmian, polecam 😉 Quote
_Bismak_ Posted September 19, 2024 Author Posted September 19, 2024 50 minut temu, Aslain napisał(a): Niestety tak bedzie na razie, az kółka zostaną naprawione przez autora tego moda. Pisałem o tym w dzienniku zmian, polecam 😉 jasne rozumiem, skoro odpisałeś to mam też jedno pytanie, była by możliwość dodania odległości pojazdów do podstawki? teraz aby zainstalować ilość metrów trzeba dodatkowo wybrać inny hud niż jest domyślny w grze, mówie o tym nad pojazdami przeciwnika Quote
Administrator Aslain Posted September 19, 2024 Administrator Posted September 19, 2024 Mod od odległości jest w modpacku od samego początku istnienia tego moda, sa dwie wersje, od xvm i od pruszko 🙂 Quote
Recommended Posts