_Bismak_ Posted September 19 Posted September 19 siemka, korzystam z celownika podstawowego aczkolwiek w kolorze białym, niestety po patchu, samo kółko celowania lufy świeci się na zielono a nie na biało jak było to poprzednio, muszę czekać na update autora czy raczej to wina po stronie instalatora? na screenie który wysłałem, kółko jest białe, niestety w grze jest zielony Quote
Administrator Solution Aslain Posted September 19 Administrator Solution Posted September 19 Niestety tak bedzie na razie, az kółka zostaną naprawione przez autora tego moda. Pisałem o tym w dzienniku zmian, polecam 😉 Quote
_Bismak_ Posted September 19 Author Posted September 19 50 minut temu, Aslain napisał(a): Niestety tak bedzie na razie, az kółka zostaną naprawione przez autora tego moda. Pisałem o tym w dzienniku zmian, polecam 😉 jasne rozumiem, skoro odpisałeś to mam też jedno pytanie, była by możliwość dodania odległości pojazdów do podstawki? teraz aby zainstalować ilość metrów trzeba dodatkowo wybrać inny hud niż jest domyślny w grze, mówie o tym nad pojazdami przeciwnika Quote
Administrator Aslain Posted September 19 Administrator Posted September 19 Mod od odległości jest w modpacku od samego początku istnienia tego moda, sa dwie wersje, od xvm i od pruszko 🙂 Quote
Recommended Posts