Szybk7 Posted September 22 Posted September 22 Hej. W liście przed instalacyjnej widnieje informacja że działa „biały” celownik/okrąg celowania. Nie mogę się doszukać o który chodzi. dodatkowo czy inne okręgi celowania w kolorze białym są aktualnie dostępne? Quote
Administrator Aslain Posted September 23 Administrator Posted September 23 Wydaje mi się, że białe okręgi skupienia znajdzieć w takich celownikach: Quote
Administrator Aslain Posted September 23 Administrator Posted September 23 Właśnie sprawdziłem najnowszy modpack, i wszystkie celowniki, które zaznaczyłem są kompletne i mają biały okrąg. Quote
Administrator Aslain Posted September 24 Administrator Posted September 24 Może tylko ten podgląd celownika w Ustawieniach gry jest taki, próbowałeś grać w bitwę? Jeśli tam nadal tak jest to znaczy że musisz wybrać inn typ celownika w ustawieniach celownika. Quote
Szybk7 Posted September 24 Author Posted September 24 Tak, próbowałem wszystkie z podanych i w każdym niestety okręg jest zielony Quote
Administrator Aslain Posted September 24 Administrator Posted September 24 Tak jak mówiłem, ustawienia celownika, zmień na to: Quote
Szybk7 Posted September 25 Author Posted September 25 Jest ok, wystarczyło wyczyścić cache. Dzieki i pozdr. Quote
Administrator Aslain Posted September 25 Administrator Posted September 25 Just now, Szybk7 said: Jest ok, wystarczyło wyczyścić cache. Dzieki i pozdr. Super! Quote
Recommended Posts