MC_ZetroxEros Posted September 27 Posted September 27 Witam mam problem z grą na koniec bitwy zawsze wywala i na pasku jest komunikat : Program World Of tanks przestał działać Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię,jeśli istnieje dostępne rozwiązanie. z góry dzięki za pomoc! 😉 🙂 _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Extractor.log _Aslains_movetree_command_mods.log _Aslains_movetree_command_res_mods.log dxdiag.log folder_Aslains_Custom_mods.txt folder_mods.txt folder_res.txt folder_res_mods.txt python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted September 28 Administrator Posted September 28 W logach widzę mody nie z mojego modpacka, w przypadku instalowania modow nie z mojego modpacka i laczenia ich z moim nie moge pomóc. Quote
MC_ZetroxEros Posted September 28 Author Posted September 28 noto dziwne bo jak mod pack pro tanki działają a twoja nie więc .. gdzie jest błąd i napisz mi które nie twoje mody są to zaraz to usunę i sprawdzę Quote
Administrator Aslain Posted September 28 Administrator Posted September 28 No chyba wiesz co sam dodajesz po za moja poczką 🙂 np. cheaty typu RedBall itp. Po prostu jak zainstalujesz tylko mój modpack, z opcją czyszczenia poprzednio zainstalowanych modów to będą tylko mody z tej paczki. Jednak nie wiem co tam dodajesz i jak, więc jakimiś alternatywnymi metodami może doinstalowują się inne mody. Quote
Recommended Posts