markus420 Posted October 8 Posted October 8 Witam. Od czasu wejścia wersji 1.26, Modpack nie tłumaczy głosów załogi na j. polski. Oczywiście mod zaznaczony, próbowałem reinstali wota i modów. Czy jest problem z modem, czy u mnie przestało coś działać? Z góry dzięki za info. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 8 Administrator Posted October 8 Ten? Zmień język wszystkich załóg na załogę polską Quote
Administrator Aslain Posted October 8 Administrator Posted October 8 Sprawdziłem moda, nie zmienił się od od czasów 1.26, może WG coś zmieniło jak podchodzi o dźwięków załogi i temu tak, w sumie nie pamiętam nawet jak to było wcześniej z tym modem bo go nie używam za często. Zmień sobie w ustawieniach na dźwięki dowódcy i będzie działało. Quote
Solution markus420 Posted October 8 Author Solution Posted October 8 Godzinę temu, Aslain napisał(a): Ten? Zmień język wszystkich załóg na załogę polską Tak. Ustawiłem dźwięk dowódcy. Ale jeśli mam jakiś "egzotycznych" dowódców to nie ma polskiego. Przedtem każdy czołg miał polski język. Quote
Administrator Aslain Posted October 9 Administrator Posted October 9 Przed 1.26 mialem jeszcze taki dodatkowy mod który zmieniał języki, ale był od dawna nieaktualizowany i go usunąłem, być może używałeś go razem z tym tutaj co przekładało się na zamierzony efekt. Sprawdź to: c:\Games\World_of_Tanks_EU\res_mods\1.26.0.2\gui\soundModes\main_sound_modes.xml Quote
markus420 Posted October 9 Author Posted October 9 Dzięki. Podmieniłem ten plik i wygląda na to, że działa. Tylko napisz mi proszę czy będę go musiał podmieniać za każdym razem przy instalacji modów czy jakoś można to wrzucić do paczki? Quote
Administrator Aslain Posted October 9 Administrator Posted October 9 Przywróce tego moda do paczki, w kolejnej paczce sobie go zaznaczysz, jest zaraz nad tym co teraz używasz. Quote
Recommended Posts