Jump to content

Mod nie tłumaczy głosów załogi

Go to solution Solved by markus420,

Recommended Posts

Posted

Witam. Od czasu wejścia wersji 1.26, Modpack nie tłumaczy głosów załogi na j. polski. Oczywiście mod zaznaczony, próbowałem reinstali wota i modów. Czy jest problem z modem, czy u mnie przestało coś działać? Z góry dzięki za info.

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

Ten?

Zmień język wszystkich załóg
                        na załogę polską

• Administrator
Posted

Sprawdziłem moda, nie zmienił się od od czasów 1.26, może WG coś zmieniło jak podchodzi o dźwięków załogi i temu tak, w sumie nie pamiętam nawet jak to było wcześniej z tym modem bo go nie używam za często. Zmień sobie w ustawieniach na dźwięki dowódcy i będzie działało.

image.png.4dd77364cadec09bb95fc6f21ab3070a.png

• Solution
Posted
Godzinę temu, Aslain napisał(a):

Ten?

Zmień język wszystkich załóg
                        na załogę polską

Tak.

Ustawiłem dźwięk dowódcy. Ale jeśli mam jakiś "egzotycznych" dowódców to nie ma polskiego. Przedtem każdy czołg miał polski język.

• Administrator
Posted

Przed 1.26 mialem jeszcze taki dodatkowy mod który zmieniał języki, ale był od dawna nieaktualizowany i go usunąłem, być może używałeś go razem z tym tutaj co przekładało się na zamierzony efekt.

image.png.84f4e2ce60795172510672f56f5eb349.png

Sprawdź to: c:\Games\World_of_Tanks_EU\res_mods\1.26.0.2\gui\soundModes\main_sound_modes.xml

Posted

Dzięki. Podmieniłem ten plik i wygląda na to, że działa. Tylko napisz mi proszę czy będę go musiał podmieniać za każdym razem przy instalacji modów czy jakoś można to wrzucić do paczki?

• Administrator
Posted

Przywróce tego moda do paczki, w kolejnej paczce sobie go zaznaczysz, jest zaraz nad tym co teraz używasz.