Rademenes Posted October 16 Posted October 16 witaj Aslain zauważyłem dzisiaj że dźwięki 4 pancernych po dzisiejszym patchu mieszają w normalnych dźwiękach czołgu. Dokładniej same dźwięki 4 pancernych są ok wszystko dobrze słychać ale np już nie słychać dobrze dźwięków wystrzałów, silnika czołgu , "swojego" dźwięku żarówki. Wywaliłem ręcznie z res mods pancernych i po odpaleniu gry wszystko było ok wiec to one gryzą się z dźwiękami gry Quote
Administrator Aslain Posted October 16 Administrator Posted October 16 Trzeba by wypytać autora tego moda, a bawiłeś się suwakami głośności w opcjach gry? Może da się coś tam poprawić. Quote
Rademenes Posted October 16 Author Posted October 16 (edited) próbowałem nic nie pomagało ,jak grałem testa pakiem to dzwięki wystrzału były jak ze studni straszna kaszana ps nie masz jakiegoś kontaktu z Automatykiem to on chyba robił moda Edited October 16 by Rademenes Quote
Recommended Posts