morver1 Posted October 17 Posted October 17 Podczas każdej gry jak i eventu nie widzę zadawanych uszkodzeń nad czołgime jak i w logach podczas bitwy (logi otrzymanych też brak). Wraki czołgów wyglądają jak normalne niezniszczone czołgi Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Solution Aslain Posted October 17 Administrator Solution Posted October 17 Odinstaluj Overwolfa, to przez niego, ostrzegałem w dzienniku zmian. Albo w nim wyłącz to: (ale też ręcznie skasuj plik mod_ow.pyc w res_mods) Quote
mohito Posted October 18 Posted October 18 Mam podobny problem, ale nie mam zainstalowanego Overwolfa i nie mam tez takiego pliku mod_ow.pyc w res_mode. Co moze byc jeszcze przyczyna takiej sytuacji? python.log Quote
Administrator Aslain Posted October 18 Administrator Posted October 18 21 minutes ago, mohito said: Mam podobny problem, ale nie mam zainstalowanego Overwolfa i nie mam tez takiego pliku mod_ow.pyc w res_mode. Co moze byc jeszcze przyczyna takiej sytuacji? python.log 82.02 kB · 1 download Widze ze masz mody nie z mojej paczki, armor_info.wotmod, zainstaluj tylko moj modpack i tak sprawdz. I jesli nadal problem jest to zalacz wszystkie wymagane logi (nie tylko python) Quote
mohito Posted October 18 Posted October 18 przeinstalowałem twoja paczkę, wyeliminowałem kilka nieistotnych modow (armor_info.wotmod, tv.protanki.achivments_3.4.11.wotmod, armor_inspector.3.12.14.wotmod) i puki co działa wszystko OK, dzięki za pomoc Quote
Administrator Aslain Posted October 18 Administrator Posted October 18 5 minutes ago, mohito said: przeinstalowałem twoja paczkę, wyeliminowałem kilka nieistotnych modow (armor_info.wotmod, tv.protanki.achivments_3.4.11.wotmod, armor_inspector.3.12.14.wotmod) i puki co działa wszystko OK, dzięki za pomoc Super, jak cos takie znow wystapi na przyszlosc to juz wiesz co robic. Quote
gracz001 Posted October 20 Posted October 20 W dniu 17.10.2024 o 17:42, Aslain napisał(a): Odinstaluj Overwolfa, to przez niego, ostrzegałem w dzienniku zmian. Albo w nim wyłącz to: (ale też ręcznie skasuj plik mod_ow.pyc w res_mods) Czy mógłbyś jeszcze raz pokazać obrazek z tym co trzeba wyłączyć w overwolfie? Z góry dziękuję. Quote
Administrator Aslain Posted October 20 Administrator Posted October 20 Mam tylko ten obrazek co tu zacytowałeś. Ale to nie wystarczy, trzeba jeszcze skasowac recznie plik z modem overwolfa. Quote
gracz001 Posted October 20 Posted October 20 Tylko obrazek się nie wyświetla 🙂 This content is no longer available. Quote
Recommended Posts