hajer_mihau Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Witam. Może to nie jest duży problem ale denerwujący. Na Aslainowych ikonkach konturów czołgów wyświetlana jest dodatkowa informacja o tierze czołgów (patrz zdjęcie). Ta dodatkowa informacja nakłada się na te prawidłowe ikonki. Drugi problem jest taki, że pomimo zaznaczenia podczas instalacji o wyświetlaniu wąskiego panelu graczy to po odliczeniu rozpoczęcia gry w 80% przypadków zostaje szeroki panel(jak na zdjęciu) i muszę go zmieniać na wąski. Edited July 8, 2015 by hajer_mihau Quote
Administrator Aslain Posted July 6, 2015 Administrator Posted July 6, 2015 W opcjach gry sie to wylacza. To nie blad ale obowiazkowy krok w instalacji jaki musi wykonac uzytkownik. Zobac do faq :) Quote
Administrator Aslain Posted July 6, 2015 Administrator Posted July 6, 2015 Drugi problem tez rozwiazesz samemu. Wcisnij ctrl i tab aby wybrac panel. Ew. Trzymaj Ctrl i kliknij na ikonkach nad lewym panelem graczy. Quote
hajer_mihau Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 W opcjach gry czy podczas instalacji Twojej paczki modów? W drugiej sprawie wiem jak to się robi tylko chodzi o to, że prawie za każdym razem muszę tak robić a przed aktualizacją do 9.8 pamiętał moje ustawienia i zawsze miałem wąski panel. Dziękuję za zainteresowanie moimi problemami i proszę o dalszą pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted July 7, 2015 Administrator Posted July 7, 2015 Tak w opcjach gry, tak jak zaznaczono we faq na samym poczatku, screen podchodzi ze starszego wota ale generalnie wiesz o co chodzi teraz: Drugi problem pojawil sie z powodu ze WG wprowadzilo dynamiczne plutony i popsulo XVMa, problem naprawiono w XVM dla 9.9 takze w przyszlosci nie bedziesz musial sie tym martwic. Quote
hajer_mihau Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Pomogło!!! Super!!! Dzięki strasznie mnie to denerwowało. Pozdrawiam :D Quote
Recommended Posts