xhubert93 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Mam problem, ponieważ w grze co kilkanaście bitew mam freeza na 5-6 sekund ( w garażu też). Jest to spowodowane wyskakującym okienkiem o dostępnej nowej wersji modpacka. Chciałbym zapytać jak wyłączyć to przypomnienie? Quote
Administrator Aslain Posted July 7, 2015 Administrator Posted July 7, 2015 Nie wiedzialem ze ten mod moze wplywac na bitew, wylacze to dzisiaj, tymczasem: edytuj res_mods\0.9.8.1\scripts\client\mods\modpackCheck.xml i tam ON daj OFF Quote
Administrator Aslain Posted July 7, 2015 Administrator Posted July 7, 2015 To moze byc zalezne od programow zainstalowanych na komputerze (antywiry) oraz internetu, jak mod jest chwilowo przyblokowany badz problem ma z przebiciem sie do internetu, wtedy moza przyfreezowac gre. Quote
Mateusz10182 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nawet z wył modem mam u siebie freezy.. :huh: Quote
Administrator Aslain Posted July 10, 2015 Administrator Posted July 10, 2015 Tak, bo to nie bylo to, ludzie sie mylili, ale i tak wylaczylem sprawdzanie co 2h, raz na wlaczenie wystarczy. Quote
Mateusz10182 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Jeśli szybko wył WoTa to dostaje komunikat: Sterownik ekranu przestał działać ale odzyskał sprawność Przeinstaluję sterowniki od AMD i dam znać czy pomogło. Quote
Recommended Posts