Pawlusk Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Witam Na początku chciałem pochwalić za kawał niezłej roboty:) A teraz problem wiadomo jak każdy z nas próbuje co chwile jakiś modyfikacji, wszystko działało bez problemów do momentu gdy dokonałem de-instalacji za pomocą pliku z głównego katalogu WoT. po de-instalacji wygląda na to że padł lancher , po kliknięciu w "odtwórz" wychodzi do pulpitu i tyle. Nie panikowałbym, gdyby się to zdarzyło raz , jednak w miedzy czasie zmieniłem system i stało się to zarówno na win 7 jak i win 8. rozmawiałem również z kolega ( pomagając mu zainstalować - co ma zaznaczyć ) użył funkcji un-install i to samo . Padł lancher. po raz kolejny byłem zmuszony ściągnąć WoT. Proszę o przyjrzenie się sprawie i oczywiście naprawę :) Pozdro Paweł Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted August 26, 2014 Administrator Share Posted August 26, 2014 Ostatnio odkrylem ze lepiej nie uzywac opcji dezinstalacji, usuwa czasem wiecej niz powinno. Lepiej recznie skasuj mody w res_mods/0.9.2 i to najlepszy sposob na dezinstalacje :) Nie mam wplywu na dezinstalator, on ma swoj rozum :/ Quote Link to comment
Pawlusk Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 i tak się też właśnie stało .. usunął coś czego nie powinien dobrze by było w takim wypadku poinformować ludków by tego nie używali :) lub zablokować możliwość .. bo nie ukrywam że może to człowieka porządnie wcu..... zdenerwować ^^ , jak musi ponownie ściągać grę , której ściąganie w niektórych przypadkach to ponad 2h Ale dobrze wiedzieć , będę podpowiadał znajomym by nie używać tej opcji ! :) Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted August 26, 2014 Administrator Share Posted August 26, 2014 Problemem prawdopodobnie jest fakt ze to co on usuwa, to suma rzeczy tego co przez caly wczesniejszy czas instalowal, wlacznie z nieuzywanymi juz od dawna u mnie niebezpiecznymi nadpisywaniami res/audio, ktore pojawily sie w jednych z pierwszych wersji modpacka, i niektórzy moga to miec do teraz. Podobnie moze byc z res_mods/0.9.2 (usunie katalog 0.9.2 i gra sie nie uruchomi), albo paths.xml, ktore modowane tez zostana odinstalowane podczas odinstalowywania i efekt rowniez bedzie blad w grze ze nie brakuje jej jakichs plikow, badz wpisow. Quote Link to comment
Pawlusk Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 to tak jak używanie programów do czyszczenia rejestrów ... używasz na własna odpowiedzialność z możliwością że system się po resecie nie uruchomi :)) podsumowując unikać używania X :) i nie będzie problemów Dzięki za szybka reakcje Quote Link to comment
Recommended Posts