buli202 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Witam chcialbym sie dowiedziec po diabla ten kalkulator?? Aaaaa i jeszcze jedno w zegarze z data czasami pojawiaja sie RUS znaki Quote
Administrator Aslain Posted August 26, 2014 Administrator Posted August 26, 2014 Nie wiem, ja nie potrzebuje. A co przeszkadza ta jego ikonka? :) Co do znaków ruskich, to zrob screena, zobaczyc chce co to. Quote
buli202 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Kalkluator mozna by bylo zrobic tak jak z WoT repleys wlacz wylacz i instalatorze a co do screena prosze acz kolwiek zaznaczam ze nie jest to trwale tylko jest to ulamkowo sekundowo Quote
Administrator Aslain Posted August 27, 2014 Administrator Posted August 27, 2014 Kalkluator mozna by bylo zrobic tak jak z WoT repleys wlacz wylacz i instalatorze a co do screena prosze acz kolwiek zaznaczam ze nie jest to trwale tylko jest to ulamkowo sekundowo Tak, zauwazylem wczoraj ten ruski napis, widac go ulamek sekundy i zmienia sie na inny jezyk. Quote
buli202 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Dokladnie mnie on osobisice nie przeszkadza ale takie male info dla ciebie :) Quote
buli202 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Nie bede zakladac nowego tematu no chyba ze bedziesz chcial. Problem jest z ikonkami czolgow zamiast NOWOCZESNE arabskie tiery, sa klasyczne Quote
ocb Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 No ja już założyłem ten temat bo błąd ten powtarza się również u kilku moich znajomych :( , tzn zamiast arabskich tierów są ikonki klasyczne, niby nic strasznego ale miło by mi się osobiście grało gdyby działały ikonki nowoczesne z arabskimi tierami, wydają mi się bardziej czytelne :) Quote
buli202 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Temat do zamkniecia wszystko jest tak jak powinno byc. Dzieki i Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted August 28, 2014 Administrator Posted August 28, 2014 Tak, naprawilem, bym blad. Quote
Recommended Posts