ProRyba Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Witam. Tutaj ProRyba.Osobiście gram na serwerze WoT'a " NA " i nie ma tam Polskiej wersji językowej i tutaj moja prośba - czy jest możliwość skonstruowania moda na zmianę języka na język Polski - tak , aby nie uszkodzić klienta gry najlepiej ? :) . Pozdrawiam! : ProRyba Quote
Administrator Aslain Posted July 20, 2015 Administrator Posted July 20, 2015 Dalo by sie. A nie latwiej uzywac region changera na kliencie eu? Powinien pokazywac jezyk pl. Chyba :) Quote
Geod8 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Oczywiście, że łatwiej jest używać region changera ale po 1. Może uszkadzać klienta, a po 2. z tego co udało mi się zauważyć ten mod jest chyba w obecnej wersji niekompatybilny z WoT 0.9.9. i uszkodził mi klienta. Dlatego sam też zassałem klienta z serwera NA no ale niestety jest po angielsku. Niby obsługa jest intuicyjna niemniej gdyby był w naszym ojczystym języku było by zdecydowanie wygodniej. Dlatego również przyłączam się do pytania kolegi ProRyba 1 Quote
Administrator Aslain Posted August 7, 2015 Administrator Posted August 7, 2015 Dzisiaj dodam takie cos, potestujcie jak to dziala na NA. Nie daje glowy co bedzie z ogonkami. Quote
ProRyba Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 (edited) Okej ;) - później dam znać jak działa w wersji 4.5.12 modpacka . PS.: region changera instalowałem już w poprzednim miesiącu , ale skończyło się na wtórnym przeinstalowaniu całej gry . Edited August 8, 2015 by ProRyba Quote
ProRyba Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Wszystko pięknie ładnie i działa bez zarzutów ;) Quote
Recommended Posts