Beymont Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Witam. Buguja sie statystyki i komunikaty wyswietlane w prawym dolnym roku w hangarze. Wczoraj to zauwazylem. Nie pomoglo wylaczenie i wlaczenie gry. Dopiero reinstal modow zdal egzamin. Dzis stalo sie tak samo, ale juz wiem po czym. Po CW. Wrocilem do garazu, rozwijam okienko w prawym dolnym rogu i ono wyskakuje, natomiast jest cale szare i nie da sie tego zamknac, dopiero wejscie do przebiegu sluzby czy magazynu je zamyka. Niby nic nadzwyczajnego, ale ciagle reinstalowanie modow jest uciazliwe. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted July 19, 2015 Administrator Posted July 19, 2015 W najnowszej paczce tez to sie dzieje? (4.5.4) Quote
jacekmikrus Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Witam. Buguja sie statystyki i komunikaty wyswietlane w prawym dolnym roku w hangarze. Wczoraj to zauwazylem. Nie pomoglo wylaczenie i wlaczenie gry. Dopiero reinstal modow zdal egzamin. Dzis stalo sie tak samo, ale juz wiem po czym. Po CW. Wrocilem do garazu, rozwijam okienko w prawym dolnym rogu i ono wyskakuje, natomiast jest cale szare i nie da sie tego zamknac, dopiero wejscie do przebiegu sluzby czy magazynu je zamyka. Niby nic nadzwyczajnego, ale ciagle reinstalowanie modow jest uciazliwe. Niestety mam to samo. Po CW się tak dzieje. Potwierdzam, w najnowszej również. Problem jest w statystykach sesji i występuje tylko po cw Jeżeli wyczyści się plik cache w folderze stat, to statystyki się zerują ,ale kanał systemowy znowu działa C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.9.9\scripts\client\mods\stat Edited July 19, 2015 by jacekmikrus 1 Quote
Jasper_101 Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 (edited) Owszem pomaga tylko jak zagrasz kolejne CW problem się pojawia i tak w kółko.....i co mam tak w kółko robić ? Edited July 25, 2015 by Jasper_101 Quote
Res3rch Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Ja mam to samo, czekam na jakąś pomoc lub informacje przez który mod jest to powodowane lub kiedy zostanie to naprawione :) I tak jak kolega, problem pojawia się tylko po CW. Quote
Jasper_101 Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Bo WG w ostatnim patchu zmieniło, że staty z CW się nie wliczają do ogólnych statystyk i zagrasz i mod się pląta....... Quote
Jasper_101 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ok mam rozwiązanie Panowie: W pliku config.json w linijce"ignoreBattleType" nalezy dopisać liczbę 13. Quote
Administrator Aslain Posted August 6, 2015 Administrator Posted August 6, 2015 Czy nowa paczka rozwiazala problem? Quote
Recommended Posts