TomasBRod Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Witaj. Problem wygląda następująco. Sciąngnąłem najnowszego instalera,podczas wyboru zaznaczyłem co mnie interesowało i nigdy nie było problemu.Uruchamiam gre a zamiast ikonek nowoczesnych,tych które chciałem, zainstalowały sie klasyczne.Kilka razy instalowałem jednak nadal zamiast nowoczesnych instalują sie klasyczne ikonki._Aslains_Installer.log_Aslains_Installer_CompList.logxvm.logpython.log Quote
Administrator Aslain Posted August 28, 2014 Administrator Posted August 28, 2014 Sciagnij najnowszy instalator, zostalo to naprawione. Quote
Jahuene Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ja mam to samo co kolega ktorych bym nie wybral to i tak ciagle sa te klasyczne lecz koledze widze ze pomoglo a mi nadal sie tak samo dzieje. Przy instalacji dalem zeby zrobila sie "na czysto" i usunelo pliki DLC lecz ciagle to samo .. Dlatego mail bym prosbe zebys wrzucil gdzies ten folder z tym a ja sobie sciagne i wkleje jesli to nie stanowi jakiegos problemu oczywiscie. Pozdrawiam :) Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2014 Administrator Posted September 8, 2014 Bezposrednich linkow dac nie moge :( Musi dzialac. Quote
Recommended Posts