Decybel Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Witajcie, zauważyłem że po zainstalowaniu paczki modów do World of Warships, przestałem mieć możliwość wyświetlenia w grze kursora myszy (domyślnie tak jak w WoT, czyli "ctrl")... Odinstalowanie paczki całkowicie niestety nie naprawia u mnie tego problemu, jedynie reinstall klienta... Ktoś zauważył to samo u siebie? Jakieś pomysły jak to uzdrowić? Quote
dosy82 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 mam to samo i nie wiem o co chodzi, z tym że: - albo nie mam kursora na "mapie" grając lotniskowcem, - albo nie mogę zaznaczyć ostrzału eskadry dla działek plot - ctrl+lpm, grając każdym innym okrętem Quote
Werewolf503 Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Dokładnie to samo mam, podpisuję sie pod pytaniem Quote
Administrator Aslain Posted October 5, 2015 Administrator Posted October 5, 2015 Nie spotkalem sie z tym problemem, u mnie zawsze widze kursor, chyba ze jakas dziwna kombinacja modow wam to robi, ale ze nikt nie dal logow, to nie jestem w stanie zgadnac. Quote
BigiKRK Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Aslain a wiesz coś o wywalaniu instalatora przy próbie instalacji skórek od SKRYPTERa ?? Za każdym razem jak zaznacze tą opcje mam crasha :( Quote
Werewolf503 Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Nie spotkalem sie z tym problemem, u mnie zawsze widze kursor, chyba ze jakas dziwna kombinacja modow wam to robi, ale ze nikt nie dal logow, to nie jestem w stanie zgadnac. Mam to samo co koledzy wyżej;/ log.txt Quote
(GB-R)MarekTor Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Jeszcze dodam,spadek fps-ów, szczególnie w chwili pojawienia się wrogiego okrętu,(fps pokazuje stabilnie 50-60,ping w normie bez lagowania).Grafika zwalnia-klatka na klatke skaczę,wywaliłem fale było to samo.Ostatni log w pythonie bez fal.Czas do pracy się wybrać. python.log _Aslains_Installer.log WOWsLauncher.log Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2015 Administrator Posted November 12, 2015 Aslain a wiesz coś o wywalaniu instalatora przy próbie instalacji skórek od SKRYPTERa ?? Za każdym razem jak zaznacze tą opcje mam crasha :( Wlasnie probowalem i nic sie nie wiesza, zobacz czy antywir nie blokuje programu od instalacji skorek. Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2015 Administrator Posted November 12, 2015 Jeszcze dodam,spadek fps-ów, szczególnie w chwili pojawienia się wrogiego okrętu,(fps pokazuje stabilnie 50-60,ping w normie bez lagowania).Grafika zwalnia-klatka na klatke skaczę,wywaliłem fale było to samo.Ostatni log w pythonie bez fal.Czas do pracy się wybrać. Potrzebuje najbardziej log inf inaczej nie ma szans sprawdzic. Quote
Werewolf503 Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 mam to samo i nie wiem o co chodzi, z tym że: - albo nie mam kursora na "mapie" grając lotniskowcem, - albo nie mogę zaznaczyć ostrzału eskadry dla działek plot - ctrl+lpm, grając każdym innym okrętem Rozwiązaniem jest usuniecie z głównego katalogu gry folderu "preferences". Gra stworzy automatycznie nowy i zrestartuje ustawienia gry co naprawia problem i przywraca kursor ;) Quote
Recommended Posts