Jump to content

[WoWS] Problem powodowany przez paczkę modów (każda wersja, łącznie z najnowszą)

Recommended Posts

Posted

Witajcie, zauważyłem że po zainstalowaniu paczki modów do World of Warships, przestałem mieć możliwość wyświetlenia w grze kursora myszy (domyślnie tak jak w WoT, czyli "ctrl")...  Odinstalowanie paczki całkowicie niestety nie naprawia u mnie tego problemu, jedynie reinstall klienta... Ktoś zauważył to samo u siebie? Jakieś pomysły jak to uzdrowić?

• 5 weeks later...
Posted

mam to samo i nie wiem o co chodzi, z tym że:

- albo nie mam kursora na "mapie" grając lotniskowcem,

- albo nie mogę zaznaczyć ostrzału eskadry dla działek plot - ctrl+lpm, grając każdym innym okrętem

• 1 month later...
  • Administrator
Posted

Nie spotkalem sie z tym problemem, u mnie zawsze widze kursor, chyba ze jakas dziwna kombinacja modow wam to robi, ale ze nikt nie dal logow, to nie jestem w stanie zgadnac.

Posted

Aslain a wiesz coś o wywalaniu instalatora przy próbie instalacji skórek od SKRYPTERa ??

Za każdym razem jak zaznacze tą opcje mam crasha :(

• 1 month later...
Posted

Nie spotkalem sie z tym problemem, u mnie zawsze widze kursor, chyba ze jakas dziwna kombinacja modow wam to robi, ale ze nikt nie dal logow, to nie jestem w stanie zgadnac.

Mam to samo co koledzy wyżej;/

log.txt

• Administrator
Posted

Aslain a wiesz coś o wywalaniu instalatora przy próbie instalacji skórek od SKRYPTERa ??

Za każdym razem jak zaznacze tą opcje mam crasha :(

Wlasnie probowalem i nic sie nie wiesza, zobacz czy antywir nie blokuje programu od instalacji skorek.

• Administrator
Posted

Jeszcze dodam,spadek fps-ów, szczególnie w chwili pojawienia się wrogiego okrętu,(fps pokazuje stabilnie 50-60,ping w normie bez lagowania).Grafika zwalnia-klatka na klatke skaczę,wywaliłem fale było to samo.Ostatni log w pythonie bez fal.Czas do pracy się wybrać.

Potrzebuje najbardziej log inf inaczej nie ma szans sprawdzic.

• 1 month later...
Posted

mam to samo i nie wiem o co chodzi, z tym że:

- albo nie mam kursora na "mapie" grając lotniskowcem,

- albo nie mogę zaznaczyć ostrzału eskadry dla działek plot - ctrl+lpm, grając każdym innym okrętem

Rozwiązaniem jest usuniecie z głównego katalogu gry folderu "preferences". Gra stworzy automatycznie nowy i zrestartuje ustawienia gry co naprawia problem i przywraca kursor ;)