Hamish Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) Witam 1.Mam problem gdyż podczas ładowania gry pasek dochodzi do końca wczytywania i nie pojawia mi się ekran gry Problem występuje tylko wtedy gdy w tle mam uruchomiony i na kanale znajdują się jakieś osoby z którymi rozmawiam 2. Drugi problem pojawił sie taki że zawsze po nowym włączeniu gry resetują mi sie ustawienia ogólne tzn: Zawsze włącza mi sie tryb Szturmu oraz Nagrywanie powtórek tylko Ostatniej bitwy choć zawsze miałem zaznaczone Nagrywaj Wszystkie Moje pytanie jest takie jaki mod może powodować takie usterki ? Edited July 29, 2015 by Hamish Quote
Administrator Aslain Posted August 6, 2015 Administrator Posted August 6, 2015 Sciagnij najnowsza paczke i daj znac czy dalej jest problem, jesli tak to zalacz logi. Brzmi troche jakbys mial uszkodzone ustawienia wota, moze je zresetuj, wyczysc cache wot. Quote
Hamish Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 (edited) 2 problem rozwiązałem ale pierwszy pozostaje bez zmian :( Edit: Spróbuje ograniczyć ilość modów i zresetuje cache wszystkiego :) Edited August 7, 2015 by Hamish Quote
Recommended Posts