ni33ll Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Witam, Po zainstalowaniu najnowszej paczki pojawił mi się problem: mianowicie podczas uruchamiania bitwy ekran się zatrzymuje na starcie z tabelkami statystyk graczy i bitwa się nie odpala. Słychać dźwięki odliczania czasu i rozpoczęcia bitwy. Czyściłem cache i robiłem czystą instalację i nadal to samo. xvm.log python.log _Aslain_logs.zip Edited August 6, 2015 by ni33ll Quote
Administrator Aslain Posted August 6, 2015 Administrator Posted August 6, 2015 Nie dodales wszystkich logow, najlepiej zalacz te ze zip jeszcze. Quote
ni33ll Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 (edited) Logi dodane. Wyczyściłem całą zawartość 0.9.9 i zainstalowałem paczkę ponownie i ekran startowy już przechodzi ale jest kolejny problem widoczny na zdjeciu. Podejrzewam że to jest spowodowane modem od usuniecia mgły więc wrócę do poprzedniej paczki póki co bo w instalatorze nie da się wyłączyć tego modu z tego co widziałem Edited August 6, 2015 by ni33ll Quote
Administrator Aslain Posted August 6, 2015 Administrator Posted August 6, 2015 Nie udalo mi sie odtworzyc problemu u mnie na komputerze te same ustawienia normalnie laduja gre i bitwe, da sie grac, sprawdzilem pare bitew na arcie i czolgach. W logach widzialem jakies odmowy dostepu do niektorych plikow, moze kwestia braku uprawnien na koncie windowsa. Wiecej nie mam pomyslow. Quote
ni33ll Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Zainstalowałem poprzednią paczuszkę bez moda na usunięcie mgły i wszystko śmiga jak dawniej :) Quote
Recommended Posts