Rosomak53 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Uruchamia się starter, informuje, że korzystam z najnowszej wersji gry, po naciśnięciu "Graj", pojawia się requester z błędem, jak niżej Jeszcze wczoraj, z poprzednią paczką modów działało bez zarzutu. _Aslain_logs.zippython.log Quote
Rosomak53 Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 (edited) Niestety. Po odinstalowaniu Paczki - normalnym deinstalerem, gry nie da się nadal uruchomić - wypada z identycznym błędem... Ponowna instalacja WoWs'a? Nie próżnowałem. Założyłem nowy folder res_mods, a w nim folder 0.4.0 i gra się uruchomiła. Oczywiście bez modów póki co.Czy instalator paczki usuwał te katalogi? Nie sprawdzałem, więc nie wiem co robił... Edited August 9, 2015 by Rosomak53 Quote
Administrator Aslain Posted August 10, 2015 Administrator Posted August 10, 2015 nie usuwa, ale kiedys uzywal innego paths.xml, w ktorym jest 0.4.0, sciagnij poprawne xml ze strony z downloadem u mnie i bedzie ok. 1 Quote
Rosomak53 Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Dzięki wielkie - wystarczyło dopisać dwa znaki do ścieżki w paths.xml :D Quote
Recommended Posts