Tomek Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Mam problem po zainstalowaniu wersji .14 dzisiejszej wywala mi błędy plików sound netframe non stop na każdej bitwie po 4/5 razy. Do tego jak próbuje dodać plik pytlog wyskakuje błąd this upload failed więć tego plik nie jestem w stanie dodać. Aslains_readme.rtf xvm.log _Aslain_logs.zip _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_Options.txt Quote
Administrator Aslain Posted August 11, 2015 Administrator Posted August 11, 2015 Modpack nie ma nic z tym wspolnego. To cos z komputerem/systemem. Quote
Tomek Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Niestety nie, jak zainstalowałem starą wersje 4.5.4.99 problem zniknoł odrazu w tej nowej wersji coś musi się gdzieś ze sobą spinać. Quote
Administrator Aslain Posted August 11, 2015 Administrator Posted August 11, 2015 A zrob test, zagraj bez tego: Sixth Sense Duration by BirrettaMalefica Quote
Tomek Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 ok zaraz nagram jeszcze raz, wywalało dokładnie błąd pliku sounder.exe z net framework i tylko na tej wersji na wcześniejszych było ok sorka że zawracam gitarę ale to 1 taki błąd który naprawdę mocno przeszkadza w grze bo stopuje czołg i do tego nie można strzelać 2 bitwy przegrałem przez to wczoraj :) zaraz zainstaluje i sprawdzę Quote
Tomek Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Jeszcze jedno nie wiem czemu nie działają mi od początku żadne nakładki garaży zmiana wyglądu ani zmiana ikonek załogi kobieca anime girls und panzer a do tego nie działają poprawnie aslanowe ikonki dlc z ikon i konturów chodzi o wersje konturową i 3d nie widać opisów czołgów ani tierów na grafice Wyłączenie moda Sixth Sense Duration by BirrettaMalefica pomogło błąd sounder w 2 bitwach nie pojawił się a to już rewelacja bo miałem w każdej go po 5/6 razy. Jeśli błędy o których mówię chcesz sprawdzić to zainstaluje ponownie całość modów i założę nowy temat tylko podaj które pliki potrzebujesz żebym dodał. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted August 11, 2015 Administrator Posted August 11, 2015 Soundera zmienie dzisiaj na wizmo.exe, sciagnij pozniej i zobacz. Co do reszty modow to na 100% dzialaja, cos je przyblokowalo przy instalacji - tak wynika z opisu. Quote
Tomek Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 ok to nic trudno ale dziękuje za pomoc :) Pozdrawiam Quote
Tomek Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Witam znowu jest ten sam błąd z plikiem sounder. exe pewnie znowu wizmo :) Quote
Administrator Aslain Posted September 16, 2015 Administrator Posted September 16, 2015 Autor moda zaktualizowal to tak wlasnie, pisz najlepiej do niego czemu tak masz :) http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/358159- Quote
Recommended Posts