TomaszS Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Cześć, całkiem niedawno razem z Twoja paczką mogłem zainstalować mod z którym przyjemnie się wykonywało misje osobiste na tanki... teraz albo nie widzę tego modu na liście bo go usunąłeś z paczki albo nie widzę bo ślepy jestem... wrzucę screena z modem i mógłby ktoś podać nazwę tego modu? chodzi o info dot. misji nad czatem pozdrawiam. Quote
Administrator Aslain Posted August 11, 2015 Administrator Posted August 11, 2015 Mod usuniety, bo szpiegowal użytkownika gry. Nazywal się Quests Extended ew. Angel Extended (ten drugi dziala w czasie bitwy), oba mody autorstwa spotera, szpiega ruskiego ;) Quote
TomaszS Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Cześć, właśnie zauważyłem że w paczce pojawił się ten mod. Ktoś inny go wydał i nie śledzi już graczy? Quote
Administrator Aslain Posted September 20, 2015 Administrator Posted September 20, 2015 Autor udostepnil kod zrodlowy w ktorym pokazal ze nic zlego sie nie dzieje, wiec zostal przywrocony do wielu modpackow ostatnio. Quote
TomaszS Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 ok, dziękuje za informacje;) Quote
Recommended Posts