BarteQ72 Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Cześć, Przeszukałem forum ale nie znalazłęm takiego błędu więc podsyłam.Od dłuższego czasu (kilka wersji modpaka wstecz) po skończeniu instalacji coś takiego Runtime Error 216 at 7C919AF2 poprzedzone Raportem błędów MS . Dodatkowo nie ściągają mi się ikonki czołgów i inne DLC. Czy jest coś co mogę zrobić by rozwiązać ten problem (wyłączyć jakiś FW albo dodać jakieś wykluczenie)? Pozdr _Aslain_logs.zippython i xvm log.rar Quote
Administrator Aslain Posted August 12, 2015 Administrator Posted August 12, 2015 Pewnie przypadlosc Win XP, nie udalo sie odtworzyc tego umnie na W7. Tego typu bledu nie naprawie, proponuje zmienic system ;) Quote
BarteQ72 Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Kuuuurde szkoda. No stary system jest i pasowałoby zmienić no ale nie ma hajsu. Nie ma możliwości żebym sobie "osobno" ściągnął pliki i wrzucił do folderu z grą? Dzięki za szybką odp. Quote
Recommended Posts