Boguss2 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) Po ściągnięciu najnowszej paczki modów do WoWs pojawił mi się taki komunikat. Nigdy wcześniej niczego od Ciebie z trojanem nie dostałem, więc jest opcja że Norton histeryzuje, ale strzeżonego Budda strzyże.... :D Edited August 16, 2015 by Boguss2 Quote
Administrator Aslain Posted August 16, 2015 Administrator Posted August 16, 2015 WS. Reputation to jest cos co ludzie (ograniczeni umyslowo) klikaja i potem wyskakuje takie cos. Nie ufaj im. https://www.codeandweb.com/blog/2012/06/23/how-symantec-ruins-independent-developers Norton to syf. Quote
Boguss2 Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 dzięki, zaspokoiłeś mój głód informacji :D chociaż co do opinii o Nortonie, do tej pory nie narzekałem :) Quote
Administrator Aslain Posted August 17, 2015 Administrator Posted August 17, 2015 Tutaj Norton użył opini jakichs losowych klikaczy. Wystarczy że cześć z nich oznaczylo instalator jako złośliwy i potem wszystkim Norton wyświetla ostrzeżenie że coś z plikiem nie tak. Najczesciej ludzie klikaja losowo, i potem wychodzi jak wychodzi :) Quote
Recommended Posts