phenix1 Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Hejka Zainstalowałem właśnie nową wersję modów i mam 2 problemy. 1) Nie działa mi oddalenie kamery 2) nie działa blokada w trybie snajperskim Robiłem już czystą instalację z czyszczeniem i paczki i ustawień gry i ten sam problem :( Dodatkowo mam pytanie czy domyślnie nie powinny zaznaczać się mody, które juz mam zainstalowane??? U mnie nie wszystkie się zaznaczają szczególnie okręgi spotowania. Obecnie mam Windows 10 _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted August 22, 2015 Administrator Posted August 22, 2015 W logach widze duzo code: 1, oznacza to ze komputer przyblokowal instalacje, najczesciej jakis antywirus. Jest to wina problemow ktore masz. To jakie mody sa juz zainstalowane dla instalatora nie maja znaczenia, on za kazdym razem instaluje wszystko co wybrales ponownie, ew. kopiuje i zabezpiecza niektore staty i konfigi (tessu). Quote
phenix1 Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 firewal comodo :) pomogło tymczasowe wyłączenie dzięki :) Quote
Recommended Posts