hubix786 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Witam, próbując zainstalować ręcznie mod AutoEquip zanim wyjdzie paczka chciałem znaleźć plik z ustawieniami, który według mojej wiedzy i instalatora powinien nazywać się AutoEquip.xml. Problem w tym, że plik o takiej nazwie nie istnieje, a mod działał w wersji gry 0.9.9. Jak to jest możliwe, że nie widzę plików modyfikacji, a takowa działa? Dzięki z góry za pomoc _Aslain_logs.zip python.log XVM.log Quote
Administrator Aslain Posted September 2, 2015 Administrator Posted September 2, 2015 To jeszcze ktos robi moda AutoEquip? Ta funkcja jest teraz wbudowana w XVM od paru miesiecy, a jej konfig jest gdzies gleboko w tym samym katalogu co cache wota. 1 Quote
hubix786 Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Czyli jak dobrze zrozumiałem po udanym zainstalowaniu XVM'a wszystkie ustawienia założonych wyposażeń zostaną automatycznie wykorzystane? Quote
Administrator Aslain Posted September 2, 2015 Administrator Posted September 2, 2015 Czyli jak dobrze zrozumiałem po udanym zainstalowaniu XVM'a wszystkie ustawienia założonych wyposażeń zostaną automatycznie wykorzystane? Powinny o ile wczesniej juz cos zakladales na czolgi przy wlaczonej opcji AutoEquip 1 Quote
xxx_Mario_xxx Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 (edited) niby cos mialo byc wbudowane... ale teraz na 0.9.10 wrzucajac sam konfig (autoequip powinien byc w srodku) ale nie przerzuca siaty i lornety ;p wiec tak czy owak gdzies jakies ustawienia musza byc do tego bo by działał an samym konfingu a tu lipa ;p p.s. a uzywałem go od zawsze Edited September 2, 2015 by xxx_Mario_xxx Quote
Recommended Posts