HakkerLP Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Chciałbym zaproponować modyfikacje ikon czołgów w grze mojego autorstwa. Starałem się zrobić mało "inwazyjną" wersję tzn. chciałem aby ikony pozwalały odróżnić typy czołgów, ale mam także wersje z nazwami i tierem czołgów. Grafika prezentująca ikony: Link do tematu na forum WoT: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/215271-inne0910-hakkerlps-simple-contour-mod-02ix15/ Ostatnio pojawiły się pytania do mnie czy ikony będą dostępne w jakimś modpacku np. Aslainie. Jako, że wersje do 9.10 poprawiłem(głownie zmiany kosmetyczne - poprawianie wysokości nazw itp.) to stwierdziłem, że można ulepszoną wersję tutaj zaproponować. 1 Quote
Administrator Aslain Posted September 4, 2015 Administrator Posted September 4, 2015 Dzięki, dodam je do dzisiejszej paczki :) 1 Quote
HakkerLP Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Dzięki, dodam je do dzisiejszej paczki :) To w sumie ja dziękuję, że je dodasz :) Jeśli pobierałeś z GDrive to musisz to zrobić jeszcze raz. Przez moje niedopatrzenia na GDrive wrzuciłem starą wersję. Quote
Administrator Aslain Posted September 6, 2015 Administrator Posted September 6, 2015 To w sumie ja dziękuję, że je dodasz :) Jeśli pobierałeś z GDrive to musisz to zrobić jeszcze raz. Przez moje niedopatrzenia na GDrive wrzuciłem starą wersję. W sumie nie pamietam skad pobralem, na razie nikt nie zglaszal problemow, ale moze sprawdz czy wszystko sie zgadza w paczce jak mozesz. Quote
Recommended Posts