HostileGod Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 witam, po zainstalowaniu modów do wersji 9.10 zniknęły z garażu przyciski czatu. problem występuje u mnie na laptopie asus g751 grafika geforce gtx 960m jak i laptopie żony lenovo g780 geforce gt 635m. ustawienia są identyczne. dodatkowo u żony podczas wczytywania gry często jest zrywane połączenia z serwerem, pokazuje się wtedy czy to na ekranie logowania do bitwy, czy w bitwie, czerwony punkt w lewym górnym rogu ekranu i rozchodzą się z niego promieniście 3-4 mm kreski takiegoż samego koloru. po reinstalacji modów na najnowszą wersję modpacka jak i samego wota- bez zmian._Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2015 Administrator Posted September 8, 2015 Pewnie zainstalowales garaz minimalny (Dumidak) ktory usuwa te kanaly i guziki chatu, autor tego moda zrobil to celowo. Quote
HostileGod Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 prawda, mam ten garaż, jest dla mnie najlepszy spośród całej ich plejady.szkoda że tak okroił interfejs. czy da się jakoś zmienić ten mod by powróciły czat i przycisk wyszukiwania, lub jeszcze lepiej programowalny na oficjalny polski wg? chciałbym zachować garaż i odzyskać jego funkcjonalność. Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2015 Administrator Posted September 10, 2015 Sciagnij nowy instalator, wczoraj kolo 18:00 wyszedl, tam jest to poprawione. Quote
HostileGod Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 ok, dzięki serdeczne. kawał dobrej roboty robisz. chciałbym sam tak potrafić. powodzenia. Quote
Recommended Posts