czarny Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Cześć Po około 10-15 grach wyrzuca podczas gry lub ładowania bitwy do windowsa _Aslain_logs.zip python.log xvm.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
czarny Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Kolejne logi po wywaleniu z gry _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2015 Administrator Posted September 8, 2015 Polecam sprawdzic nowy instalator, troche modow zaktualizowano. Quote
czarny Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Póki co działa i nie zauwazyłem problemów. Dzieki Quote
czarny Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Na drugim komputerze niestety powrócił problem z wyrzucaniem z gry. Czasami wyrzuca podczas gry czasami wracam do garażu i jest tylko tło. Zainstalowana paczka z 30.09 python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 1, 2015 Administrator Posted October 1, 2015 Usun moda ATAC! (ostrzeganie o zbli┐aj╣cym siŕ wrogu) Byc moze pomoze. Quote
czarny Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 (edited) Spróbuję i dam znać. O ile we wcześniejszych wersjach widziałem ten MOD to w nowej paczce go nie widzę ? Chyba że źle patrzę ? Możesz podpowiedzieć w jakiej sekcji powinien się znajdować ? Edited October 3, 2015 by czarny Quote
Administrator Aslain Posted October 3, 2015 Administrator Posted October 3, 2015 W sekcji ------------[ Paczka modów ]-------------- Niedaleko pod ustawieniami wielkosci zoomów. Quote
czarny Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Używałem nowszej paczki i dopiero później doczytałem że to wywaliłeś. Póki co działa, dzięki. Natomiast losowo pojawia się problem z modem pokazującym kierunek i odległość czołgu przeciwnika (chyba Focus Mod). Po wejściu do kolejnej gry pokazują się strzałki z gry poprzedniej. Quote
Administrator Aslain Posted October 12, 2015 Administrator Posted October 12, 2015 Mod do Focusa zostal usuniety z powodu ze powoduje to co opisano :) Czekamy az autor to naprawi, i wtedy moze wroci. Quote
czarny Posted October 19, 2015 Author Posted October 19, 2015 Z gry mnie nie wyrzuca ale zdarza mi się że podczas bitwy mam komunikat połączenie z serwerem zerwane i muszę się logować ponownie. Nie wiem czy to kwestia modów czy samej gry ? Quote
czarny Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Po skończonej grze pokazał się garaż gdzie był widoczny tylko czołg. Brak wyników bitwy oraz innych wyborów. python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 20, 2015 Administrator Posted October 20, 2015 Nie mam pomyslu. Mody dzialaja jak chca na kazdym komputerze, pech. Quote
GummyBeer Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 heyjka a ja mam inny problem wpisze go tutaj po zmianie jaka pisales o woim modpacku mam tak co jakis czas musze reset gry robic bo jak wychodzi do garazu to mam sam czolg bez niczego tz. jest garaz jest czolg niema ikonek z czolgami nic nie dziala wiec robie restart gry ctrl-Esc i z pozycji pulpitu zamykam gre i odpalam jeszcze raz po wlaczeniu jest ok ale co jakis czas tak jest.Masz moze jakis pomysl na to?? Quote
Generale Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Ciężko stwierdzić ja mam tak samo ale robi mi się to raz na tydzień nie częściej Quote
czarny Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Nie wiem czy ma to związek ale po ostatniej aktualizacji wyrzuca z gry sugerując że sterownik z grafiki przestał odpowiadać. Wydaje mi się że ma to związek z "6zmysłem" _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2016 Administrator Posted March 29, 2016 Jak sugerujac? Masz komunikat od windowsa? Jak takie cos sie dzieje to zawsze winny jest komputer, lepiej przeinstaluj sterowniki, zaktualizuj moze, sprawdz temperature itp. itd. Quote
czarny Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Mam komunikat windowsa , że sterownik karty graficznej przestał działać i odzyskał sprawność. Wcześniej takich komunikatów nie miałem, nie instalowałem żadnych aktualizacji systemowych. Dzisiaj będę sprawdzał sprzęt, całkiem możliwe że to wina sprzętowa. Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2016 Administrator Posted March 29, 2016 Moze karta grafiki zaczyna siadac, albo sie przegrzewa, albo sterowniki. Quote
martakebg20 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Też to miałem, a nigdy nic sie nie działo, tak od ostatniej aktualizacji coś się zaczęło sypać. Wczoraj kilka razy gra mi się wiechnęła, wywaliło do pulpitu ale tak upierdliwie, że miałem problem wywalić proces. Quote
czarny Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Tak jak podejrzewałem "6 zmysł". Zawsze mnie wywalało jak podjeżdżałem blisko wroga. Zainstalowałem jeszcze raz paczkę i odznaczyłem opcje dotyczące 6 zmysłu. Póki co problem się nie pojawił Quote
Recommended Posts