Generale Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Podczas instalacji wyskakuje mi błąd download failed.. Czy ktoś miał ten problem i rozwiązał go? nie pomaga wylączanie antywirusów, zapory, dodawanie do wyjątków.Problem pojawia się od początku 0.9.10, mogło być wcześniej ale nie instalowałem modów.Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2015 Administrator Posted September 8, 2015 Wciaz to masz? Quote
Generale Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 (edited) Tak,dziwne jest to że u kolegi co nie posiada antywirusa zapora wylaczona od poczatku ma to samo. Nie wiem gdzie mam szukac już. Format mi sie nie widzi. :( Edited September 8, 2015 by Generale Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2015 Administrator Posted September 8, 2015 Mozna zobaczyc na screenshotcie ten blad/komunikat? Quote
xxx_Mario_xxx Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 moja rada... spróbuj pierwszy raz pobrac od ASLAINA pliki DLC sam a nie przez instalator i wrzuc je do folderu z plikami dlc.. wtedy instalator sobie pobierze je z dysku a nmie neta.. niepamietam linka aslaina do dlc, wiec jak mozesz ASLAIN to podrzuc koledze linka i niech sprawdzi to recznie u mnie kiedys podobny przypadek mialem bo niechcial zapisac pobranego pliku na dysku (problem u iprawnieniami na win8), jak recznie wrzucilem to normalnie przeszła instalacja Quote
Administrator Aslain Posted September 9, 2015 Administrator Posted September 9, 2015 . Ok, i tylko ten plik ma problem pobrac, czy kazdy? Cos blokuje Ci instalator, moze uruchamiasz go w jakims sandboxie. Quote
Generale Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 (edited) Dzieje sie tak ze wszystkim co chce pobrać.Dobra wystarczy z innego konta instalować paczkę, coś się pokręciło widać. Do zamknięcia. Edited September 10, 2015 by Generale Quote
Generale Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Aktualna paczka zainstalowała się normalnie ze starego konta, nie rozumiem mojego komputera już ;( Quote
MorderczyBiszkopt Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 (edited) Mam to samo co kolega...Właściwie miałem, po ponownym pobraniu paczki instalacja bez problemów... Edited September 24, 2015 by MorderczyBiszkopt Quote
Recommended Posts