januszmk Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 (edited) Zmieniłem pliki _Aslains_Installer_Options.inf oraz na wszelki wypadek _Aslains_Installer_compList.log w głównym folderze gry, ale w instalatorze nie zmieniło mi zaznaczonych pozycji. Czy jest możliwość załadowania czyjegoś confingu? Mody powodują że spada mi liczba fpsów z ~60 na 12-20, chciałem sprawdzić confing kogoś czy może ja nie włączyłem jakiegoś dziwnego moda, ale nie chce mi sie szukać po każdym modzie... Edited September 7, 2015 by januszmk Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2015 Administrator Posted September 8, 2015 Tak, istnieje mozliwosc zaladowania czyjegos konfigu, albo wyslania komus swojego. Ustawienia zapisuja sie w pliku: _Aslains_Installer_Options.inf Plik nalezy uzyc wraz z ta aplikacja: http://aslain.com/index.php?/topic/226-27032015-loadinf-for-aslains-installer-v25-gui/ Same recznie zmienianie pliku inf nic nie da, trzeba specjalnie odpalic instalator aby go zaladowal, w tym pomaga np. powyzsza aplikacja. Quote
Recommended Posts