wotxy Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Witam. Pytanko przy celowniku Democles'a miałem taką małą zieloną kropeczkę (pokazywała pozycję czołgu) - wersja 4.5 moda Aslaina. W 4.6 tego nie mam. Przy którym modzie ona jest? Bardzo ułatwiała celowanie jeżeli było się na dużym powiększeniu a przeciwnik był gdzieś w krzakach. Z góry dzięki za pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted September 9, 2015 Administrator Posted September 9, 2015 nie kojarze, masz zdjecie tego? Quote
wotxy Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 (edited) Nie niestety nie mam. Aby uprzedzić pytania/domysły w 95% instaluje ten sam zestaw modów. W wersji 4.6.7 też brak tej małej a jakże pomocnej kropeczki. W wersji 4.6.5. jest link googledrive(https://drive.google.com/file/d/0B_S25TV4o7bodzZuUGxkSVdrWmM/view?usp=sharing) Jak ktoś ma pomysł to chętnie przeczytam Edited September 9, 2015 by wotxy Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2015 Administrator Posted September 10, 2015 Ah chodzi o marker przeladowania pochodzacy z moda OTM Reload, trzeba by edytowac jego konfig i tam wlaczyc recznie. Quote
wotxy Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 podasz nazwę pliku configa OTM Reload bo nie wiem który to? Quote
Administrator Aslain Posted September 12, 2015 Administrator Posted September 12, 2015 podasz nazwę pliku configa OTM Reload bo nie wiem który to? res_mods\0.9.10\scripts\client\mods\ZJ_Mods\xml\ZJ_MRL.xml <markerReadyShow>False</markerReadyShow> -> <markerReadyShow>True</markerReadyShow> Quote
Recommended Posts