carlos195 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Witam Tak jak w temacie - Nie działa "automatycznie pokazuj wygląd i dzwięki modów" Zaznaczam 'ptaszka' "automatycznie pokazuj wygląd i dzwięki modów" i nic to nie daje Jak sprawdzalem czy zaznaczony i dalem 'cofnij' to byl odznaczony mimo ze zaznaczalem go - tak więc jakby instalator nie zapamiętywal mojego zaznaczenia ? Prosze o pomoc Z góry dzięki ! =) Quote
Administrator Aslain Posted September 9, 2015 Administrator Posted September 9, 2015 Jaka rozdzielczosc ekranu masz? 1 Quote
carlos195 Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 (edited) 1280x720 Ok już wiem o co chodzi - trzeba zwiekszyć rozdzielczość pulpitu Po odpaleniu instalatora można wrócić do swojej pierwotnej rozdzielczości i też bedzie podgląd =) Dzieki piekne za pomoc =) Szukałem na forum wcześniej czy ktoś miał taki problem i o dziwo nie znalazłem ale może ten temat komuś pomoże kiedyś Jeszcze mam takie pytanie, może spytam tutaj żeby nie zakładać nowego tematu - jak napisać coś na shoutbox'ie ? Edited September 9, 2015 by carlos195 Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2015 Administrator Posted September 10, 2015 Juz naprawiono, ze podglad modow nie znika jak sie ma 720p :) Na shotbox mozesz juz pisac, wymagania 1 dzien wieku konta, i 1 post na forum. 1 Quote
carlos195 Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 OK dzięki piękne - rzeczywiście już działa podgląd we wspomnianej rozdzielczości :) Quote
Recommended Posts