Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam od dwoch dni zauwazylem

gdy wchodze do gry i gram gdzieś 3,4 gra gra się zawiesza totalnie i brak odpowiedzi w menadzerze zadań

co jest grane, coś z modami?

• Downvote 1
  • Administrator
Posted

Takie losowe przywieszki ciezko zdiagnozowac na odleglosc. Zobacz na mniejszej ilosci modow, przeanalizuj co wybrales, byc moze zainstalowales niestabline modyfikacje.

• Administrator
Posted

W sygnaturce informacja o wszystkim. Niestety nie licz na cuda, losowe zawieszki to losowe zawieszki, moze je powodowac wszystko, wlacznie z samym komputerem.

Posted

Dzisiaj jeszcze wgram aktualizacje modów i zobaczę,

ta sygnaturka informacja o wszystkim to gdzie znajdę?  jeszcze nigdy nie robiłem czegoś takiego

Posted

heyka nie wiem czy kolega wie ale od kiedy weszla aktualizacja 9.10 duzo ludzi nazeka na wywalanie z gry odpowiedzia jest pacz ktory WG wydal moze zrobia mini aktualizacje ,ja mam tak gram a przy zakonczeniu gry zamiast hangar wywala mnie z gry,jest tak czasami od2 do 4 razy lub ping skacze najgozej FPSy jak 16 to zenada nie da sie grac klatka z gry,na forach pisza o aktualizacji i jej zbugowanej wersji moze na dniach wydadza mini path ktory to poprawi,ja tez myslalem ze to mody ale ale gralem bez i to samo bylo wiec to wina WG.

• Upvote 1