Sirsnikers Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 witam od dwoch dni zauwazylem gdy wchodze do gry i gram gdzieś 3,4 gra gra się zawiesza totalnie i brak odpowiedzi w menadzerze zadań co jest grane, coś z modami? 1 Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2015 Administrator Posted September 10, 2015 Takie losowe przywieszki ciezko zdiagnozowac na odleglosc. Zobacz na mniejszej ilosci modow, przeanalizuj co wybrales, byc moze zainstalowales niestabline modyfikacje. Quote
Sirsnikers Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 mogę jakoś wszystkie mody pokazać? dzisiaj znowu 2-3 gra i Zrywa w grze połączenie Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2015 Administrator Posted September 10, 2015 W sygnaturce informacja o wszystkim. Niestety nie licz na cuda, losowe zawieszki to losowe zawieszki, moze je powodowac wszystko, wlacznie z samym komputerem. Quote
Sirsnikers Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Dzisiaj jeszcze wgram aktualizacje modów i zobaczę, ta sygnaturka informacja o wszystkim to gdzie znajdę? jeszcze nigdy nie robiłem czegoś takiego Quote
Administrator Aslain Posted September 11, 2015 Administrator Posted September 11, 2015 CO TO SĄ LOGI? > JAK ZGŁOSIĆ PROBLEM Quote
GummyBeer Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 heyka nie wiem czy kolega wie ale od kiedy weszla aktualizacja 9.10 duzo ludzi nazeka na wywalanie z gry odpowiedzia jest pacz ktory WG wydal moze zrobia mini aktualizacje ,ja mam tak gram a przy zakonczeniu gry zamiast hangar wywala mnie z gry,jest tak czasami od2 do 4 razy lub ping skacze najgozej FPSy jak 16 to zenada nie da sie grac klatka z gry,na forach pisza o aktualizacji i jej zbugowanej wersji moze na dniach wydadza mini path ktory to poprawi,ja tez myslalem ze to mody ale ale gralem bez i to samo bylo wiec to wina WG. 1 Quote
Sirsnikers Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 błąd nie ustaje zakładam załączniki może któryś mod _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted September 20, 2015 Administrator Posted September 20, 2015 Ciezko powiedziec, mi sie nic nie wiesza wiec proponuje pobrac najnowszy modpack na poczatek. Quote
Recommended Posts