ucz109 Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Witaj drogi Aslainie, chciałbym zaproponować abyś dodał do swojej paczki modów pewne ulepszenie, które już we wcześniejszych wersjach się u Cb pojawiało, a teraz niestety nie widzę tego moda w Twoim zestawie. Zapomniałem nazwy tej modyfikacji, ale wiem co ona powoduje. Otóż chodzi mi o moda, dzięki któremu po wyspotowaniu przez kogoklwiek z drużyny wrogiego czołgu będę widział na minimapie, w którą stronę ma on skierowane działo. Już przez kilka kolejnych wersji aż do obecnej, czyli 4.6.8 nie widzę w ogóle tego moda, a on w niektórych sytuacjach okazuje się być nawet bardzo pomocny. Dlatego też chciałbym Cię prosić, abyś rozważył przywrócenie go do swojej paczki z modami m. in. ku mojej uciesze, ale myślę, że nie tylko ja zauważyłem w tym ulepszeniu ogromny potencjał, który w różnych bitwach można wykorzystać na plus. Quote
Administrator Aslain Posted September 12, 2015 Administrator Posted September 12, 2015 Bedzie jutro. Quote
ucz109 Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Mistrzu, dzieki wielkie. Jestes wielki xD Quote
nouvenifyy Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 fajnie ze jest ale czy to musi być taka linia przez cały ekran :D ?? nie może być coś jak było wcześniej ?? zielone małe podświetlenie :) ?? Quote
Administrator Aslain Posted November 17, 2015 Administrator Posted November 17, 2015 To calkiem inny mod robi. Hd minimap. Quote
Recommended Posts