Silentraz Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Co może odpowiadać za to, że ikonka wysadzenia amunicji (obok liczby obrażeń) nie pojawia się? Pojazd dostaje dekapitacji, dmg jest zdejmowane do zera, ale ikonka się nie pojawia. PS. Przy rejestracji w serwisie (Aslain) można dorzucić informajcę, że e-mail rejestracyjny może być w SPAMie. Quote
Administrator Aslain Posted September 16, 2015 Administrator Posted September 16, 2015 Mozesz zalaczyc logi, i pokazac na obrazku o co dokladnie chodzi? Quote
Silentraz Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Gdzie znajdę logi? W załączniku pokazuję o jaką ikonkę chodzi - ta się u mnie nie pojawia. Quote
Silentraz Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Wybacz moje czytanie bez zrozumienia. Załączniki to logi. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted September 16, 2015 Administrator Posted September 16, 2015 Nie ma sprawy, dzieki za logi, sprawdze we wolnej chwili. Czyli chodzi o ikonke jak komus zrobisz ammo racka? Ta pojawia sie tylko bez XVM z tego co wiem, musialbys wylaczyc markery OTM (cala sekcje). Jesli dobrze zrozumialem. Quote
Silentraz Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Wszystkie wersje do 9.9 włącznie dawały znaczek. Przy 9.10 nie dokonywałem zmian w konfiguracji. Quote
Administrator Aslain Posted September 17, 2015 Administrator Posted September 17, 2015 Wątpie troche, ludzie plakali mi zebym im dodal te ikonke zamiast napisu [ammorack] na 100% nie uzywales XVM (otm), dlatego ikona widoczna byla gdyz jest standardowo budowana do wota. Quote
Recommended Posts