dufik121 Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ustawiając paczkę odznaczyłem wszystkie opcje związane z wyświetlaniem zadanego dmg itp.. czyli wygląda jak w czystym kliencie. Wygląda to jak na tym filmie w 2:20 ---> Chciałbym żeby wyglądało to jak na tym filmie w 10:48 ---> Będę wdzięczny za pomoc :) Quote
Administrator Aslain Posted September 22, 2015 Administrator Posted September 22, 2015 Aktualnie w modpacku nie prostej opcji domyslnego XVM, ale mozesz wgrac ustawinia z modpacka Loretaia, i on tam ma wlasnie ten styl. W menu modpacka, wybierz z menu na samej gorze. Quote
dufik121 Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 (edited) Do zamknięcia. Metodą prób i błędów sam doszedłem jak to zrobić :) Tutaj wszystko dokładnie opisałem. Możesz tego użyć w modpacku jako opcja domyślnego ustawienia xvm. Na pewno ktoś skorzysta bo tak co update zmieniać ręcznie to troszkę lipa :P ---> http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/527699-poradnik-domyslne-kolory-zadawania-dmg-i-wr-pod-alt/ Edited September 23, 2015 by dufik121 Quote
Recommended Posts