Zenitram Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 używam wersji Aslains_XVM_Mod_Installer_v.3.8.31_92 Instalowałem wszystko co mnie interesuje z i bez xvm i mimo to nic nie dało, jak nie ładowała się gra tak nie ładuje się... czyściłem także cache i także niewiele to pomagało... czy ktoś pomoże z odnalezieniem problemu z nieładowaniem się bitwy??? dodam, że czysta instalka gry, bez jakichkolwiek modów ładuje się i uruchamia bez problemu. Z góry dzięki za podpowiedzi ;) dodając pliki niestety plik xvm.log nie załącza się, mimo iż próbowałem kilka razy a wyskakuje info: xvm.logUpload Skipped (No file was selected for upload) _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2014 Administrator Posted September 8, 2014 Błąd w celowniku od J1mbo. Musi on to naprawic, reszte jego celowników dziala ok, wiec wybierz po prostu inny. Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2014 Administrator Posted September 8, 2014 ja tez dziekuje za zgloszenie, nie bylem swiadom tego problemu, celownik usune dzisiaj. Quote
Zenitram Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 miło, że mogłem się przyczynić do jakiejś poprawy błędów paczki :) Quote
Recommended Posts