wingerman Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Czołem. Po zainstalowaniu moda w wersji v.0.6.2_50 gra uruchamia się w j. angielskim. Bez znaczenia jest to, że w launcherze ustawiam j. polski. Sam Launcher zmienia się na j. polski ale już gra niestety jest po angielsku. Trzeci raz przeinstalowywałem całą grę, chciałem wykluczyć jakieś problemy z instalacją czy regionem... niestety problem pozostał bez zmian. Quote
wingerman Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 o, tak... :) Przepraszam, że zamieszałem. Mam pytanie, czy będzie poprawka by był język polski? Quote
Administrator Aslain Posted September 23, 2015 Administrator Posted September 23, 2015 o, tak... :) Przepraszam, że zamieszałem. Mam pytanie, czy będzie poprawka by był język polski? Raczej nie ma co liczyc, mod robia ruscy, ktorzy z łaską zrobili wersje angielską, a co dopiero pl, ale mozna poprosic tworce, kto wie. Quote
Recommended Posts