argasiu Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Rozjechał się celownik "OverCross", nie działa info panel między celownikiem a ikonami amunicji. Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2015 Administrator Posted September 26, 2015 Mozesz podlaczyc logi zip, bo moze to byc zwiazane z innymi modami, musze znac je wszystkie. Quote
hubix786 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 To ja się podłączę i dopiszę co mi nie działa: jimbo crosshair zamiast hp czołgu jest NaN; celownik proarty nie pokazuje czasu przeładowania, ani hp arty; infopanel jak wyżej; nie ma statystyk sesji kransena; zniknął link do replays managera; nie ma guzika do kalkulatora; _Aslain_logs.zip python.log XVM.log Quote
argasiu Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Zapomniałem. Proszę. _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2015 Administrator Posted September 26, 2015 Wywal Extra Informacje celowania i daj znac. 1 Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2015 Administrator Posted September 26, 2015 To ja się podłączę i dopiszę co mi nie działa: jimbo crosshair zamiast hp czołgu jest NaN; celownik proarty nie pokazuje czasu przeładowania, ani hp arty; infopanel jak wyżej; nie ma statystyk sesji kransena; zniknął link do replays managera; nie ma guzika do kalkulatora; Wgralem te same mody z tego samego instalatora, i wszystko mi smiga. Jedyny mod ktory mi nie dzialal to ten od informacji o celowaniu. Sciagnijcie obaj nowa wersje instalatora, moze pomoze, bo nie zawiera tego moda juz. Quote
hubix786 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) Wygląda, że rzeczywiście ten mod extra aim info burzył wszystko. Dzięki za tak szybką pomoc! :) EDIT: oczywiście miałem zaznaczony ten mod, ale to chyba widziałeś ;) Edited September 26, 2015 by hubix786 Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2015 Administrator Posted September 26, 2015 Ja cie..... nigdy nie spotkalem sie z jedym modem ktory wplywal na tak wiele i robil takie cuda. Quote
hubix786 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Uwierz mi, ja też. Nie było też team hp pool Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2015 Administrator Posted September 26, 2015 Extra Aim raczej szybko juz nie wroci po tej akcji :) 1 Quote
Recommended Posts