Reksio Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 w garażu zniknęły mi dwa czołgi, akurat ruskie medy: T-34 i KV-13. mam je w drzewku odhaczone jako będące w garażu i mogę na nie wejść właśnie przez owo drzewko rozwoju, ale na karuzeli ich nie ma. gdy usuwam zawartość res_mods czołgi są prawidłowo zaparkowane na karuzeli, ponowna instalacja nawet najnowszej paczki czyni to samo, zatem któryś mod czy sam XVM jest tego sprawcą. nie wiem czy jest tu ktoś w stanie to naprawić, ale uprzejmie donoszę o takim zajściu ;)
Administrator Aslain Posted September 27, 2015 Administrator Posted September 27, 2015 Pewnie namieszane we filtrach karuzeli, sprawdz to.
Reksio Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 faktycznie namieszane. normalnie jest tylko "zaznacz/odnzacz jako podstawowy". XVM dodaje drugą opcję: "zaznacz/odznacz jako rezerwowy", co powoduje, ze pojazd całkowicie znika z karuzeli. nieświadomy istnienia tego "skasowałem" czołgi myśląc, że je tylko odhaczam z puli podstawowych. mea culpa :unsure:
Recommended Posts